Marieke Riedijk

Ik ben ‘voor mezelf begonnen’ in 1996 en ontwerp nog steeds met veel plezier. Dat betekent inmiddels flink wat ervaring en een zich nog steeds ontwikkelende vakkennis. Ontwerpen doe ik graag voor eigen klanten, maar ook op freelance-basis voor andere bureaus.

Mijn werk varieert van huisstijlen (een gewonnen prijsvraag), jaarverslagen, brochures, boeken, kalenders, tot bedrukking van viaducten, digitale nieuwsbrieven en 3D-illustraties.
Zie de portfolio voor meer en ander werk of LinkedIn voor meer informatie. Het is ook mogelijk een tijdje te volgen op Twitter of Facebook om me iets beter te leren kennen. Met Pearltrees probeer ik interessante links een beetje overzichtelijk te maken en bij te houden.

Ik kan me goed verplaatsen in de wensen van mijn klanten en hecht belang aan een goede relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Ik lever origineel, doordacht en ‑nu gaan drukkers glimlachen- technisch goed uitgevoerd werk.

Inspiratie haal ik uit ontmoetingen met en verhalen van mooie mensen, de natuur, reizen naar landen met andere gewoonten, kleuren, geuren en smaken, verwondering over alledaagse schoonheid en muziek, o.a. zingen in dit kamerkoor