logo Landgraaf25

In 2007 bestond Landgraaf 25 jaar als samenvoeging van Schaesberg, Nieuwenhagen en Ubach over Worms. Een prijsvraag werd uitgeschreven om hiervoor een logo te ontwerpen. De winnaar mocht dat feestjaar alles ontwerpen: de huisstijl, website, folders, posters, programmaboekjes, aankondigingen en een boek.

Ik heb deze prijsvraag gewonnen en heeft daardoor veel leuke opdrachten gedaan voor Landgraaf25! Het beeldmerk van het logo bestaat uit de 3 wijken als globale vlekken, verbonden door de ‘ruggengraat’, één lange straat die ‑ook in werkelijkheid- alle wijken verbindt.

Landgraaf25 map, flyers, visitekaartje, etiket

In de huisstijl komt steeds een vlakverdeling terug, waarin 2 of meer beelden door elkaar heen gecombineerd worden, passend bij het betreffende programma-onderdeel.

Landgraaf25 programmaboekje Beleef Landgraaf

In juni was er een groot feest, waaraan allerlei Landgraafse verenigingen deelnamen: harmonieën, sportverenigingen, toneelgroepen enz. In een uitgebreid programma kwam alles aan bod. Voor de bezoekers heb ik een programmaboekje ontworpen met overzichten per locatie, plattegrondje en beschrijvingen.