site Marieke Riedijk redesign

Sinds kort is dan eindelijk mijn site vernieuwd! Ik hikte er al lang tegenaan, maar zoals artsen vaak schijnen te roken, ben ik als ontwerper met eigen vormgevingszaken nogal traag. Werk voor anderen gaat altijd voor. Het lezen van de 4 principes om iets af te krijgen gaf me het nodige laatste zetje.

Hoofdbezwaar aan mijn vorige site was het gebruik van Flash, dat immers niet werkt op iPhones en iPads. De huidige site is gebaseerd op WordPress, waardoor hij makkelijker actueel is te houden. Meteen een goede reden om een blog te beginnen, waarin ik iets regelmatiger overdenkingen, nieuwe ideeën of mij inspirerende dingen, verhalen en beelden kwijt kan. Tot nu toe gebruikte ik Twitter en in mindere mate LinkedIn daarvoor, maar op een blog heb ik de beschikking over meer dan 140 tekens, wat soms toch wel handig is.

Op mijn vorige site was de portfolio veel uitgebreider. Té denk ik, bij nader inzien. Deze keer heb ik ervoor gekozen slechts een kleine, gevarieerde selectie van de afgelopen jaren te laten zien. In de klantenlijst is te bekijken wat ik naast de online portfolio nog meer heb ontworpen en uitgevoerd.

Daarnaast is het nu ook mogelijk te zoeken binnen de site, rechtsboven.

Feedback is welkom: werkt er iets niet of mis je iets? Laat het me weten.